Sekolah Nusa Alam, Lombok. Visit to SBB – March 2024

SBB School recently welcomed the SRC team members from Sekolah Nusa Alam, Lombok, fostering a positive collaboration between our two schools.  Students and staff from both schools exchanged ideas and experiences. Strong friendships were forged during the visit, laying the groundwork for future exchanges and collaborations. We eagerly anticipate more opportunities for cultural, sporting and learning exchanges between our school and Sekolah Nusa Alam.

Sekolah SBB baru-baru ini menyambut tim SRC dari Sekolah Nusa Alam, Lombok, yang memupuk kolaborasi yang memperkaya antara kedua sekolah kami. Siswa dan staf dari kedua sekolah saling bertukar ide dan pengalaman. Persahabatan yang kuat terjalin selama kunjungan tersebut, membentuk dasar bagi pertukaran dan kolaborasi di masa depan. Kami dengan penuh semangat menantikan lebih banyak kesempatan untuk pertukaran budaya dan pembelajaran antara SBB dan Sekolah Nusa Alam.