3 Way Conferences – February 2024

3-Way conferences facilitate open communication between parents, teachers and students, providing an opportunity to discuss the child’s progress and areas for improvement in a personalized manner. Through these meetings, there’s a mutual understanding developed regarding the child’s academic, social, and emotional development. By involving students, these meetings  encourage active participation in their learning journey. Importantly, conferences serve as a platform to celebrate the child’s achievements, bolstering their confidence and motivation.
We express our sincere appreciation to all parents for their participation and collaboration during the 3-Way conferences. These conferences provided a significant opportunity for us to collaborate as a community and discuss the progress and achievements of  children. They have reinforced the invaluable partnership between home and school.

While the formal conferences are an important day on our school calendar, we hope parents feel they can always visit the school and meet with teachers to share any concerns or provide feedback. We recognise and appreciate the positive relationship school has with parents.

__________________

Konferensi 3-Arah memfasilitasi komunikasi terbuka antara orang tua, guru, dan siswa, memberikan kesempatan untuk mendiskusikan kemajuan anak dan area yang perlu diperbaiki secara personal. Melalui pertemuan-pertemuan ini, terbentuk pemahaman bersama mengenai perkembangan akademis, sosial, dan emosional anak. Dengan melibatkan siswa, pertemuan-pertemuan ini mendorong partisipasi aktif dalam perjalanan pembelajaran mereka. Pentingnya, konferensi-konferensi ini berfungsi sebagai platform untuk merayakan prestasi anak, meningkatkan rasa percaya diri dan motivasi mereka.

Kami menyampaikan apresiasi tulus kami kepada semua orang tua atas partisipasi dan kerjasama mereka selama konferensi 3-Arah. Konferensi-konferensi ini memberikan kesempatan signifikan bagi kami untuk berkolaborasi sebagai komunitas dan mendiskusikan kemajuan dan prestasi anak-anak. Mereka telah memperkuat kemitraan yang tak ternilai antara rumah dan sekolah.

Meskipun konferensi formal merupakan hari penting dalam kalender sekolah kami, kami berharap orang tua merasa dapat selalu mengunjungi sekolah dan bertemu dengan guru-guru untuk berbagi kekhawatiran atau memberikan umpan balik. Kami mengakui dan menghargai hubungan positif yang sekolah miliki dengan orang tua

.