Celebrating Indonesia’s Independence Day at SBB – August 2024

Today was a day full of excitement and joy as we celebrated Indonesia’s Independence Day at SBB! The campus was vibrant with the colors of red and white, symbolizing our pride in our nation’s freedom.

Students from all grades participated in a variety of traditional Indonesian games, bringing smiles, laughter, and a strong sense of community. The energy was infectious as everyone came together to enjoy classics like balap karung (sack races), lomba makan kerupuk (cracker-eating contest), and tarik tambang (tug of war).

It was a wonderful day filled with fun and camaraderie, reminding us all of the importance of unity and the joy of celebrating our heritage together.

Merayakan Hari Kemerdekaan Indonesia di SBB

Hari ini penuh dengan kegembiraan saat kita merayakan Hari Kemerdekaan Indonesia di SBB! Kampus dipenuhi dengan warna merah dan putih, melambangkan kebanggaan kita terhadap kemerdekaan bangsa.

Siswa dari semua tingkat berpartisipasi dalam berbagai permainan tradisional Indonesia, yang membawa senyum, tawa, dan rasa kebersamaan yang kuat. Energinya sangat terasa ketika semua orang berkumpul untuk menikmati permainan klasik seperti balap karung, lomba makan kerupuk, dan tarik tambang.

Ini adalah hari yang luar biasa penuh dengan kesenangan dan kebersamaan, mengingatkan kita semua akan pentingnya persatuan dan kebahagiaan merayakan warisan budaya kita bersama.  (Photo credit: Craig Blewett, Ibu Rea)